Luonnokas Shampoopala Vihreä Savi-Peltokorte 100g

11,90  (sis. alv)

SÄILÖNTÄAINEETON, HAJUSTEETON JA VEGAANI

Vihreä savi – peltokorte -shampoo on suunniteltu erityisesti rasvoittuvaa ja ohkaista hiusta varten. Vihreä savi on tehokas puhdistaja kuten kaurakin ja peltokortteen PII kerrotaan vahvistavan hiusta. Koivu-uutos on lisätty shampoopalaan puhdistavuutensa vuoksi.

Aineosat: vesi, hamppuöljy**, kookosöljy*, rypsiöljy*, kaurajauho*, vihreä savi*, peltokorte*, koivu* (*Luomu **Villinä luonnossa kasvava tai luonnonmukaisesti viljelty)

100% luonnollinen 71% luomu 100% vegaani 71% kotimainen (osuus raaka-aineista)

Käyttöohje: Kastele hiukset ja vaahdota shampoopalaa suoraan hiuksiin. Huuhtele ja vaahdota sekä huuhtele tarpeen mukaan uudelleen. Shampoopalan tulee kuivua käyttöjen välillä. Säilytä saippualle tarkoitetulla alustalle, että vesi pääsee valumaan pois.

Valmistaja/Tillvärkare:
Luonnokas Oy, Kempele
MADE IN FINLAND

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Shampoopalalla hiusten pesun aloittaminen saattaa vaatia hieman pitkää pinnaa, mutta se palkitsee lopulta käyttäjänsä. Alkuun hiukset voivat tuntua ensimmäisten pesukertojen jälkeen tahmeilta, mutta hiuslaadusta ja käsittelyn määrästä riippuen tahmeus katoaa noin 1-10 pesukerran jälkeen, kun hiukset puhdistuvat kemikaaleista. Käsitellyillä hiuksilla voi kestää kauemmin kuin käsittelemättömillä.

Halutessasi voit käyttää luonnonmukaista hoitoainetta tai huuhdella hiukset pesun jälkeen omenaviinietikka-vesiseoksella tai sitruunahappo-vesiseoksella, jolloin hiussuomut sulkeutuvat. Erityisesti käsitellyt hiukset saattavat vaatia huuhtelun. Myös kova pesuvesi (liuennut maaperästä mineraaleja yms.) saattaa aiheuttaa hiuksissa tahmeutta eikä se poistu käyttökertojen myötä. Vettä voi pehmentää lisäämällä siihen soodaa noin 1rkl / 5L. Suomalainen vesijohtovesi on yleensä pehmeää ja sade- sekä järvivesi sopivat myös hyvin shampoopalalla pesuun.

Ohjeita hiushuuhteisiin:

Omenaviinitetikka-vesiseos: 5 litraa vettä ja kaksi ruokalusikallista omenaviinietikkaa (myös valkoviinietikka käy) sekoitetaan keskenään ja hiusten huuhteluvesi on valmis.

Sitruunahappo-vesiseos: 3 desilitraa vettä ja 1 teelusikallinen sitruunahappoa sekoitetaan astiassa keskenään ja hiusten huuhteluvesi on valmis. Halutessasi voit lisätä jotain kukkaisvettä (esim. ruusuvesi) huuhteluveteen noin 1-2tl.

 

Luonnokas-saunahoitosarjan tuotteiden valmistamisessa suuressa osassa on villiyrtit, kasvatettavat kasvit sekä muut luonnontuotteet. Kuorintoihin, jalkakylpysuoloihin ja saippuoihin lisätään myös itse kasvimassaa, koska tutkimustiedon ja suomalaisen kansanperinteen mukaan niilläkin on omat vaikuttavuutensa niin sisäisessä kuin ulkoisessakin käytössä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luonnokas Shampoopala Vihreä Savi-Peltokorte 100g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...